SPES i Kalmar

Bildande av styrelse

Hej SPES medlem
SPES i Kalmar startade sin verksamhet den 16 januari 2015. Vi utsåg då med hjälp ifrån landstinget i Kalmar en styrelse och ansökte senare om ekonomisk stöd från landstinget. Därefter påbörjade vi samtalsträffar för anhöriga i Sensus lokaler men vi lyckades tyvärr aldrig få till någon fungerande styrelse. Allt styrelsearbete har i princip sedan våren 2015 legat i malpåse och vi har endast drivit samtalsgruppen en gång i månaden.

Nu vill vi i SPES Kalmar försöka få igång en aktiv styrelse och tänker hålla ett uppstartsmöte för att bilda ny styrelse i samband med höstens andra samtalsträff den 17 oktober kl. 19.05. Vi hoppas att just Du vill komma och vara med för att utveckla det här arbetet till något bra?

Självmordsstatistiken för Kalmar län ser tyvärr inte ut att minska så behovet av en fungerande SPES grupp i länet finns.

Plats: Sensus lokaler på Skeppsbrogatan 47, våning 4 i Kalmar.

Vi bjuder på enklare fika.

Välkommen!

 

SPES Kalmar kommer att hålla samtalsgrupper följande datum hösten 2017.

19 september

17 oktober OBS! Denna träff är mellan 18.00 – 19.00 därefter styrelsemöte

21 november

19 december

(Med reservation för ändring.)

Samtliga möten är mellan kl. 18.00 – 19.30 i Sensus lokaler på Skeppsbrogatan 47, våning 4 i Kalmar

Vi bjuder på enklare fika.

Kontakt: maria.pedersen@monsteras.se

Varmt välkommen!