Gästbok

Varmt välkommen att skriva i vår gästbok!

Tänk på att inte skriva sådant som kan såra eller ge annat obehag. Skriv inte heller namn eller andra uppgifter om personer om du inte har deras samtycke. Det är inte tillåtet att använda gästboken för att göra reklam. Inlägg som bryter mot dessa enkla regler kommer att tas bort.

5 Replies to “Gästbok”

  1. Min storebror Lennart Wikström begick självmord i april 1981 jag hans lillebror Kjell tillängnar i inte allfört ljust minne hans bortgång.

  2. Träffade idag Monica Winnberg Buhr på RSMH i Örebro och blev nyfiken på SPES som jag aldrig hört talat om?

    1. Hej Peter!
      Som du kanske sett här nu på vår hemsida så har Riksförbundet SPES funnits i över 30 år. Vi har just firat 30 år. Bli gärna medlem så får du vår fina tidning Förgätmigej 4 ggr/år att läsa mer om jubileét + en massa annat om vad vi gör i SPES. Du är varmt välkommen!

  3. Min mamma begick självmord i Januari. Hon blev 57år. Jag var 21år när jag hittade henne. Jag har själv överlagt självmord flera gånger. Men jag älskar livet, trotts att det är svårt att älska utan henne. Jag saknar henne varje dag. Jag har gått i terapi och ätit antidepressiva, men inget har hjälpt. Min terapi har varit att resa, besöka andra länder och göra allt jag varit rädd för tidigare. Jag har varit livrädd för havet, men både snorklar och surfar nu. Jag litar på att hon skyddar mig på något vis, så att jag kan fortsätta leva.
    Jag älskar dig mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 17 =