SPES Västmanlands län

Folksjukdomen depression Anhörigperspektivet

Föreläsning Torsdagen den 16 maj Kl.18.00 – 19.30.

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Östra kyrkogatan 3, 722 15 Västerås.

Välkommen till en populärvetenskaplig inspirationsföreläsning om depression. Ett neurovetenskaplig perspektiv på hur vår hjärna påverkas av en depression. Hur kan närstående upptäcka att någon är deprimerad. Riskfaktorer att vara uppmärksam på för att förebygga självmord. Föreläsare Leif Svanlund SPES i Stockholm. Leif förlorade sin dotter Cecilia i självmord och har de senaste 6 åren studerat depression ur ett neurologiskt perspektiv. Leif har en bakgrund som civilingenjör.

Det finns 25 platser. Anmälan görs via Vuxenskolan.

Västerås

Nästa träff blir den
16:e maj
Tid: 18.00 – 20.00
Adress: Östra kyrkogatan 3 722 15 Västerås

Vid kontakt eller frågor maila: ulrika.sonander@spes.se

Köping

Gruppen/ träffarna är vilande just nu, men man kan ta kontakt med mig så kan jag ordna enstaka träffar om intresse finns. Hälsningar Anki Leandersson. E-post: anki.leandersson@spes.se Tel: 070 – 402 40 19