SPES Södermanlands län


Nu är det dags för årsmöte i SPES Södermanland. Vi träffas på Plevnagården i Malmköping för att så många som möjligt ska kunna komma. Som ni ser i inbjudan, bjuder vi på middag. I år får vi besök av Inger Händestam, nya ordföranden i SPES Riks. Vi behöver din hjälp! Är du intresserad av att komma med i styrelsen för SPES Södermanland? Eller känner du någon som du vill föreslå? Det är ju mycket viktiga frågor vi sysslar med och vi behövs så väl även på lokalplanet. Därför vill vi mobilisera alla goda krafter. I dessa digitala tider räcker det oftast med telefon- eller möten via Skype. Tyvärr har vi inte lyckats få ihop en ny styrelse och det sorgliga alternativet är att vi måste lägga ner kretsen. Men tillsammans kan vi rädda situationen!!!
Väl mött i Malmköping den 20 mars!!
SPES Sörmland, styrelsen
genom Kerstin Hermelin, kassör

SPES Sörmland har en egen sida på Facebook