SPES Årsmötesskola

Årsmötesskolan riktar sig till alla intresserade medlemmar, men särskilt till kretsarnas valda ombud. Som ombud representerar du din krets och är en nyckelperson i förbundets demokratiska process. Länk till Årsmötesskolan.

Genom årsmötesskolan hoppas vi underlätta för alla att komma väl förberedda till förbundsstämman, föreningens högsta beslutande organ. 

Ta del av Årsmötesskolan genom att klicka dig fram genom bilderna, läs och lyssna till alla delar av informationen. 

SPES har tagit fram materialet tillsammans med Sensus Studieförbund.

Sedan dess har det uppstått en pandemi. På grund av detta har videofilmerna behövt göras med vanlig webbkamera istället för att filmas professionellt. Vi hoppas på förståelse för den sämre filmkvalité som blivit följden.

Varsågod och lycka till med din kunskapsinhämtning!