Resan tillbaka till livet

Julia Pivén och hennes mamma Johanna Pivén skriver om Julias självmordsförsök och om sin relation.

”Om min egna mamma inte kunde tro mig, vem skulle då någonsin tro mig? När jag försökte ta livet av mig, så var det under en lång vistelse på psykiatrisk slutenavdelning. Personalen mobbade mig, kallade mig öknamn och hotade med att göra saker mot mig på natten. I efterhand har det även kommit fram att jag var i psykos vilket personalen inte hade lagt märke till. Jag visste inte om jag någonsin skulle komma ut. Det var tortyr.”

I septembernumret av vår medlemstidning Förgätmigej finns artikeln med, men du kan läsa artikeln redan nu här

Vår medlemstidning kommer ut fyra gånger per år och om du blir medlem får du den direkt hem i brevlådan. Bli medlem idag och stöd vårt arbete för ett suicidfritt Sverige och för ett utvecklat efterlevandestöd.

Julia Pivén och hennes mamma Johanna Pivén