Till dig som tittar in på SPES hemsida eller besöker våra träffar

Med en härjande pandemi och restriktioner är det många som känner oro och ensamhet. Vi behöver alla känna samhörighet och få uppleva medmänskliga möten, inte minst i svåra tider som nu. 

Tyvärr måste många av SPES samtalsträffar ställas in pga pandemin, ibland med kort varsel. På några orter ordnas digitala träffar istället. På din orts flik här på hemsidan hittar du alltid aktuell information. 

Du kan alltid höra av dig till SPES kontaktpersoner och SPES telefonjour är öppen varje kväll kl. 19-22. Vi finns också på Facebook, vår stödgrupp där ger en möjlighet till möten med andra efterlevande. Om du har en fråga eller vill ha mer information om SPES så hör av dig på info@spes.se

Alla du möter i SPES har mist någon genom självmord, vi ger medmänskligt stöd från efterlevande till efterlevande. Vi behöver alla försöka stärka våra kontaktnät och säkra upp att alla i vår närhet kan ha den kontakt som är möjlig. Vi väntar alla på möjligheten att åter få träffas och samtala, att ge och få stöd i ett äkta möte. Tills dess: ta hand om och var rädd om dig! 

Inger Händestam
Förbundsordförande SPES