Engagera dig i SPES

Har du själv mist någon genom suicid och vill hjälpa oss i vårt ideella arbete?

Som volontär i SPES är du ovärderlig. Gör en intresseanmälan genom att fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi dig! Du kan också använda formuläret om du vill ställa frågor kring att bli aktiv i SPES. Intresseanmälan är inte bindande.

Ditt namn (förnamn och efternamn) *

C/O

Adress *

Postnummer *

Postort *

E-post *

Telefon

Berätta lite om dina kunskaper och erfarenheter samt vad du skulle vilja hjälpa till med. *

För att vara säker på att du inte är ett program, måste vi tyvärr be dig svara på följande:
Hur mycket är (Svara med rätt siffra)

* Obligatoriskt fält

 

Vad vore SPES utan alla eldsjälar som engagerar sig runt om i landet?

Det enkla svaret på den frågan är att föreningen inte hade existerat. SPES startades och har drivits med ideella krafter sedan 1987. De som engagerar sig inom SPES har själva förlorat någon genom suicid och vet hur livsviktig föreningen är då det omfattande stöd vi erbjuder anhöriga som förlorat någon inte finns att tillgå någon annanstans. SPES suicidpreventiva arbete fyller också en otroligt viktig funktion i samhället.

Cirka 1500 människor tar sitt liv i Sverige varje år, man räknar med att tio anhöriga blir direkt drabbade av dödsfallet och deras liv förändras för alltid. Det innebär 15000 nydrabbade anhöriga varje år. SPES arbetar för att ingen människa skall ta sitt liv. Fram tills att vi tillsammans nått det målet så kommer vi att med oförändrade krafter arbeta suicidpreventivt och med att stötta anhöriga. För att detta stöd skall kunna fortsätta att finnas för de som behöver det så behöver vi fylla på med engagerade människor ute i landet.

Känner du att det är dags för dig att sträcka ut en hand och finnas där för de som behöver en hand att hålla i?

Din insats är ovärderlig!

Vi ser fram emot att tillsammans med dig ta vårt viktiga arbete in i framtiden.