🩵 Välkommen till Spes digitala samtalsträff. Tisdagen den 4/6 möts vi på zoom kl. 18-20.00. Din bekräftelse skickas ut efter din anmälan till [email protected] och länken till mötet kommer några dagar innan varje träff i ett separat mail.

💙 Vi som är samtalsledare ser hur deltagarna i vår digitala grupp stärker varandra och tror på den läkande kraften i att få dela sin berättelse i en tillåtande och förstående miljö.

💜 Kvällens tema;

Sorg kan ta sig helt olika uttryck för medlemmar i samma familj. Trots att vi sörjer samma saknade och älskade person, är sorgens ens egen och högst individuell. Vi reflekterar tillsammans och diskuterar om sorg inom familjen. Gemensamt stöttar vi varandra, delar våra erfarenheter och upplevelser.

🩵 Om du aldrig varit med på en digital samtalsträff, tveka inte, utan våga att testa. Vi hjälper dig innan med alla dina frågor, stöttar och kom ihåg det är helt ok att bara sitta med och lyssna utan att dela. Känn in och känn efter brukar vara vårt motto i gruppen.

Med värme och omtanke//

Alexandra och Karoline 🩵💙💜


Vi har inga samtalsträffar i detta län just nu. Du som mist i suicid är välkommen att delta i Spes fysiska träffar som finns på många orter i landet, våra digitala stödträffar, och i våra stödgrupper på sociala medier. Vi har även en stödlinje som är öppen varje kväll, en stödchatt och kontaktpersoner. Läs mer här

Varmt välkommen!