GOTT NYTT ÅR!

Idag är det nyårsafton och vi publicerar en kort berättelse av Malin Andersson som förlorat sin son i självmord.

Ett nytt år kan ibland vara fyllt av förhoppningar och positiva förändringar, men man kan också ha drabbats av det värsta, att ha förlorat en anhörig i suicid. Livet fylls i stället av sorg, smärta och saknad.

Ta hand om dig och var rädd om dig!

SPES Västra krets

Till min son
God morgon, min älskade son! Ser du snön som faller, känner du snöflingorna. Det är mammas tårar som omsluter dig som ett varmt ombonat duntäcke. Skyddar dig mot världen som blivit kall och hård. Ger dig värme och kärlek. Din ångest och oro har nu fått ro. Saknaden vi känner är tung och vilar som ett ok på våra axlar. Sov gott i lugnet du fann trots våra hjärtan brann. Likt en kristallklar stjärnnatt blickar vi mot skyn och önskar att du glimtar fram som ett stjärnfall mot nattens slut. 
Älskar dig.