Samtalsträff i Borås!

Den 2 mars kl. 18.00-20.00 startar vi den första samtalsträffen i Borås. Vi kommer att hålla till på Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5 där ledare möter upp i entrén.

Träffarna är för dig över 18 år som drabbats av förlusten och sorgen efter att en närstående har tagit sitt liv.

Det är gratis och vi bjuder på lättare fika. Ytterligare två samtalsträffar är inbokade; 13 april samt 11 maj, 18.00-20.00. Observera att du inte binder dig till att närvara vid alla träffar, du avgör själv vilka tillfällen du vill gå på.

Att möta andra människor som har förlorat en närstående i suicid skänker ofta tröst och en känsla av att inte vara ensam i det man går igenom. Våra träffar är förutsättningslösa och alla närvarande bestämmer själva hur mycket han eller hon vill dela med sig av sina erfarenheter.

Vänligen anmäl dig till [email protected]

Varmt välkommen! Önskar Eva & Lina.