Nu söker vi texter till nytt häfte!

Spes västra krets har tagit fram dikter, berättelser och texter under två år och nu är det dags igen, i det här häftet handlar det om Compassion.

Vi söker dig som vill vara med och berätta vad som har hjälpt dig i sorgen och vad som får dig att må bra i stunden – vilka nycklar använder du för återhämtning? Det kan vara att du berättar hur du gör i en liten längre text eller i kortare texter, du väljer själv. Vi tar gärna emot bilder som hör till texten.

Tanken är att genom texter hjälpa människor som inte är drabbade att förstå hur det kan vara att ta sig vidare som efterlevande. Ett annat viktigt skäl är också att skrivande och läsande ofta är ett sätt att bearbeta sin sorg. Tanken är att dessa häften ska delas ut gratis vid event och träffar som Spes anordnar.

Mejla din text till [email protected] innan den 31/3.