Spes Gotlands län

Vi har inga samtalsträffar i detta län just nu. Du som mist i suicid är välkommen att delta i Spes fysiska träffar som finns på många orter i landet, våra digitala stödträffar, och i våra stödgrupper på sociala medier. Vi har även en stödlinje som är öppen varje kväll, en stödchatt och kontaktpersoner.

Varmt välkommen!

🩵Varmt välkommen till Spes digitala samtalsträff. Tisdagen den 18/6 kl. 18-20.00 möts vi på Zoom i en varm och trygg gemenskap.

💙Vi samtalsledare är själva efterlevande. Det är inget tvång att dela sin berättelse utan det är helt ok att bara sitta med och lyssna.

🩵Förra veckans tema kändes väldigt viktig för alla våra deltagare så vi fortsätter på samma även denna träff.

💜Tisdagens tema;
Sorg kan ta sig helt olika uttryck för medlemmar i samma familj. Trots att vi sörjer samma saknade och älskade person, är sorgens ens egen och högst individuell. Vi reflekterar tillsammans och diskuterar om sorg inom familjen.

🩵Anmäl dig på [email protected] så kommer zoom-länken i ett separat mail några dagar innan träffen. Om du är ny och känner dig osäker, tveka inte att höra av dig så svarar vi på dina frågor och hjälper dig med tekniken.

💜Att bära sin sorg i ensamhet kan kännas tufft och tillsammans försöker vi stärka varandra genom livsviktiga samtal i en tillåtande, trygg och kärleksfull miljö.

Vi ses på zoom!

Med värme och omtanke//

Alexandra och Karoline