FöretagsgåvorFöretagsgåvor som gör skillnad!

Er gåva bidrar till ett suicidfritt Sverige och stöd till efterlevande. Den bidrar även till mervärde, stolthet och gemenskap för ert företag och era medarbetare. Tillsammans gör ni skillnad och tillsammans kan vi rädda liv. Var med Spes och förändra!

Det finns olika sätt för ert företag att bidra. Företagsvän, starta en insamling, ge en snabb swishgåva eller skänka aktieutdelning. Vi kan också skräddarsy vårt samarbete – kontakta oss gärna!

Företagsvän

Det finns tre nivåer att välja mellan. Stora, mellan och lilla paketet. Vi hoppas att något av dem passar för ert företag. Ert företag får ett fint diplom om ni beställer det lilla paketet. Beställer ni mellan- eller stora företagspaketet får ni även ett digitalt emblem och ett digitalt bildpaket till sociala medier. Väljer ni stora paketet så får er logga ligga på vår hemsida i ett år och synas i vårt nyhetsbrev.


Företagspartner

För företag som vill göra större skillnad och engagera sig i Spes frågor.

Exempel på vad som kan ingå: En skräddarsydd föreläsning för era medarbetare. Ni kan stötta oss under en specificerad kampanjperiod genom försäljning, ”runda upp” eller annan insats. Göra en insamling, aktivitet eller event tillsammans med kollegorna och oss. Var med oss och förändra och uppmärksamma våra livsviktiga frågor!


Starta insamling

Motivera medarbetare, vänner och kunder att bidra till er insamling!

Kanske vill ni utmana er själva eller andra företag i er närhet. Spring ett lopp, promenera för psykisk hälsa, fira en födelsedag eller skapa en minnesinsamling. En insamling bidrar inte bara med gåvor utan sprider även uppmärksamhet till fler i er närhet. Information som kan rädda liv!


Swisha

Swisha snabbt och enkelt. Varje krona räknas i kampen mot ett suicidfritt Sverige!

Det är också ett fint sätt att hedra en saknad kollega på.

Ni kan enkelt swisha er företagsgåva och ladda ned ert gåvobevis via en länk som fås via sms.

Vill ni hellre ha en faktura, kontakta oss.


Aktieutdelning

Skänk din aktieutdelning till Spes. Det är smidigt och skattefritt!

Det är enkelt att skänka aktieutdelning till en ideell organisation!

Stöd oss genom att skänka din aktieutdelning vårt arbete. Det som hade varit 700 kr för dig blir 1 000 kr i stöd till vårt arbete med att förebygga suicid och stödja efterlevande.


Varmt tack!

Svensk Insamlingskontroll är en ideell förening som gör årliga kontroller av alla med 90-konton, säkrar att insamlingen håller hög kvalité och beviljar 90-konto till ideella organisationer som har offentlig insamling om dessa uppfyller högt ställda krav. Om du ger en gåva till en organisation med 90-konto kan du som givare känna dig trygg och veta att insamlade medel används till uppgivet ändamål och att det sker en granskning av hur stor del som används till insamlings- och administrationskostnader.