Företagsgåvor

Företagsgåvor som gör skillnad

Er gåva bidrar till ett suicidfritt Sverige och stöd till efterlevande. Den bidrar även till mervärde, stolthet och gemenskap för ert företag och era medarbetare. Tillsammans gör ni skillnad och tillsammans kan vi rädda liv. Var med SPES och förändra! Det finns olika sätt för ert företag att bidra. Företagspaket, samarbetspartner, starta en insamling, ge en snabb swishgåva eller skänka aktieutdelning. Vi kan också skräddarsy vårt samarbete – kontakta oss gärna!

Digitalt julpaket

Vi hoppas att ert företag vill vara med och göra skillnad. Ungefär 1500 dör i självmord i Sverige varje år. Det är inte bara en siffra, utan vid någons julbord saknas någon innerligt.  Er livsviktiga gåva bidrar till vårt arbete med att förebygga självmord och ge ovärderligt stöd till de som har mist någon i självmord. Med det digitala bildpaketet kan ni samtidigt vara med och visa ert engagemang och inspirera andra att också vara med och förändra.

Det digitala julpaketet innehåller

  • Gåvobevis/julkort som ni kan skicka till era kunder, leverantörer, nära och kära. 
  • En bild som ni kan ha med i er e-postsignatur.
  • Bildpaket som ni kan använda i era sociala medier. Format för Instagram, Facebook och Linkedin.
  • En banner som ni tex kan lägga på er hemsida.

Paketet skickas till er via e-post inom två dagar från beställning. Vill ni att er logga eller namn ska stå med, uppge det och sänd oss en högupplöst logga. Varmt tack för att ni vill vara med och förändra! 

Företagspaket

Det finns tre nivåer att välja mellan. Stora, mellan och lilla paketet. Vi hoppas att något av dem passar för ert företag. Ert företag får ett fint diplom, digitalt emblem, bildpaket till sociala medier. Väljer ni stora paketet så får er logga ligga på vår hemsida i ett år och synas i vårt nyhetsbrev. För mellanpaketet syns loggan på hemsidan i 6 månader.

Stora paketet

15 000 kr

Mellanpaketet

5000 kr

Lilla paketet

2 500 kr

Samarbetspartner

100 000 kr. För företag som vill göra större skillnad och engagera sig i SPES frågor.

Vi föreläser och berättar om suicidpreventivt arbete för era medarbetare. Ni kan stötta oss under en specificerad kampanjperiod genom försäljning, ”runda upp” eller annan insats. Gör en insamling tillsammans med kollegorna och oss. Var med oss och förändra och uppmärksamma våra livsviktiga frågor!


Starta insamling

Motivera medarbetare, vänner och kunder att bidra till er insamling!

Kanske vill ni utmana er själva eller andra företag i er närhet. Spring ett lopp, promenera för psykisk hälsa, fira en födelsedag eller skapa en minnesinsamling. En insamling bidrar inte bara med gåvor utan sprider även uppmärksamhet till fler i er närhet. Information som kan rädda liv!


Swisha

Swisha snabbt och enkelt. Varje krona räknas i kampen mot ett suicidfritt Sverige!

Det är också ett fint sätt att hedra en saknad kollega på.

Ni kan enkelt swisha er företagsgåva och ladda ned ert gåvobevis via en länk som fås via sms.

Vill ni hellre ha en faktura, kontakta oss.


Aktieutdelning

Skänk din aktieutdelningen till SPES. Det är smidigt och skattefritt!

Det är enkelt att skänka aktieutdelning till en ideell organisation!

Stöd SPES genom att skänka din aktieutdelning vårt arbete. Det som hade varit 700 kr för dig blir 1 000 kr i stöd till vårt arbete med att förebygga suicid och stödja efterlevande.


Varmt tack!

Svensk Insamlingskontroll är en ideell förening som gör årliga kontroller av alla med 90-konton, säkrar att insamlingen håller hög kvalité och beviljar 90-konto till ideella organisationer som har offentlig insamling om dessa uppfyller högt ställda krav. Om du ger en gåva till en organisation med 90-konto kan du som givare känna dig trygg och veta att insamlade medel används till uppgivet ändamål och att det sker en granskning av hur stor del som används till insamlings- och administrationskostnader.