SPES Kalmar län

Vi ordnar vanligtvis träffar i Kalmar och Oskarshamn. Pga pandemin erbjuder vi just nu endast digitala träffar och promenadträffar. Vi kommer att starta med vanliga fysiska träffar när smittoläget så tillåter. Våra digitala träffar har varit uppskattade och vi planerar därför att fortsätta med dessa i höst oavsett om vi kommer att kunna börja med fysiska träffar eller inte. Du är välkommen att delta i våra digitala träffar oavsett var du bor. Aktuell information om våra aktiviteter hittar du alltid längre ned på den här sidan. Välkommen till SPES i Kalmar län!


Vårterminens sista digitala träff blir den 14 juni kl. 18.00 -19.30. Max antalet är 10 deltagare men om intresset finns öppnar vi upp för fler digitala träffar så alla får chansen att delta. Anmälan görs till ulrika.karlsson@spes.se. När du anmält dig får du en digitallänk till mötet.
Varmt välkommen!


Oskarshamn

Vi som träffas har drabbats av förlusten att en medmänniska tagit sitt liv. Att träffa andra efterlevande i liknande situation kan vara ett stöd. Sorgen behöver ta sig olika uttryck och förändras över tid, vi kan tillsammans skapa ett forum där detta kan ske.

Pga restriktionerna har vi inga fysiska samtalsträffar just nu. Läs mer om de digitala träffarna högre upp på den här sidan.

Vi som bor i Oskarshamn ses på promenadträffar så ofta vi kan, och har det som ett komplement till digitala träffar. För mer info maila till: ulrika.karlsson@spes.se.

Höstterminen 2021

Uppehåll i Juli månad

Digitala träffar kommer att hållas nedanstående datum.

Obs! Tiden för träffarna kommer att vara kl 18.30 – 20.00

23/8

20/9

18/10

15/11

14/12

Varmt välkommen till ett medmänskligt kontaktnät för oss som mist i suicid!
Hälsningar, Ulrika Karlsson  

Lyssna på inslaget ”Ny stödgrupp för de med anhöriga som tagit sina liv”     

Lyssna på inslaget ”Ulrikas pappa och bror tog sina liv”  


Kalmar

Du som förlorat anhörig i suicid och bor i Kalmar län är varmt välkommen att kontakta oss.
Maria Pedersen. E-post: maria.pedersen@monsteras.se
Katarina Bjerkland. E-post: bjerkland@msn.com


SPES telefonjour: 020 -18 18 00 alla dagar 19.00 – 22.00.

Fler stödlinjer hittar du här.

SPES samtliga kontaktpersoner hittar du här.

SPES finns också på sociala medier.