SPES Kalmar län

Kalmar

Vi som träffas har drabbats av förlusten att en medmänniska tagit sitt liv. Att träffa andra efterlevande i liknande situation kan vara ett stöd. Sorgen behöver ta sig olika uttryck och förändras över tid, vi kan tillsammans skapa ett forum där detta sker.    

Datum: 10/10, 7/11 samt 12/12

Tid: 18.00-19.30

Plats: Studieförbundet SENSUS lokaler, Skeppsbrogatan 47, 4 tr. Kalmar

Kostnadsfritt: Träffarna bekostas av Spes och Sensus Studieförbund.

Ingen föranmälan behövs.

Varmt välkommen till ett medmänskligt kontaktnät för oss som mist i suicid!

Du som förlorat någon i suicid och bor i Kalmar län är varmt välkommen att kontakta oss.
Maria Pedersen. E-post: [email protected]
Katarina Bjerkland. E-post: [email protected]

Vägen vidare

Sjukhuskyrkan på Länssjukhuset Kalmar bjuder in till en samtalsgrupp för dig som har mist en närstående genom suicid. Sorgen kan ta sig olika uttryck, och att tillsammans med andra i en liknande situation få tala om det som är svårt kan vara en hjälp och en avlastning.

Gruppen leds av Sofie Walter och Johanna Broselid, sjukhuspräster. Vi träffas i Sjukhuskyrkans lokaler på Länssjukhuset Kalmar. Måndagar kl. 18.00-19.30: den 25 september, 2, 16 och 30 oktober och 13 och 27 november.

Det är kostnadsfritt att delta. Hör av dig till Johanna, 0480-44 87 90 eller [email protected], för anmälan eller om du har frågor om samtalsgruppen.

Oskarshamn

Välkommen på samtalsträff

Datum: 30 oktober

Tid: kl 18 -20

Plats: Trädgårdsgatan 3

Kontakt: [email protected]

Du som mist i suicid är välkommen att delta i Spes fysiska träffar som finns på många orter i landet, våra digitala stödträffar, och i våra stödgrupper på sociala medier. Vi har även en stödlinje som är öppen varje kväll, en stödchatt och kontaktpersoner.

Varmt välkommen!