Fina bilder från 18 november!

Varmt tack till alla som uppmärksammade Survivors of Suicide Loss Day 18 november tillsammans med oss! Tillsammans är vi Spes!

Klicka på bilden så förstoras den.

I lördags 18/11 när Spes uppmärksammade Survivors of Suicide Loss Day var vi över 40 aktiva i Spes samlade på plats i Norrköping. Mer än dubbelt så många anslöt från allmänheten, Spes medlemmar och närstående till Spes Norrköpings projektgrupp. Ännu fler följde evenemanget på distans genom livesändningen.

Det blev ett väldigt starkt mottagande av Vernissagens fotobilder. Frida och Tilda Boisen var imponerade av utställningen, de delade sedan sina berättelser och livserfarenheter. Axel Schylströms föreläsning blev ett inspirerande avslut med hans livsresa och musik.

Vi är överväldigade av den fantastiska gemenskap som minglet under eftermiddagen genererade! Jag vill rikta ett innerligt tack till alla som tog del av eventet och alla i Spes som var med under hela utvecklingshelgen. Alla aktiva i Spes är ovärderliga för all Spes verksamhet! Allt engagemang och stöd ni förmedlar är avgörande! Ett särskilt tack vill jag rikta till Spes medarbetare och förbundsstyrelse, utan era idéer och fantastiska insatser hade detta inte varit genomförbart!

För alla efterlevande vill vi vara det bästa nätverk vi kan och vi vill nå ut till alla som ännu inte hittat till Spes. Ni är varmt välkomna i vår gemenskap!

Spes närståendeband i färgerna lila och turkos lanserades i november och efterfrågan har varit stor. Snart har 1000 band förmedlats och bärs av personer runt om i landet. På så sätt hjälps vi åt att sprida medvetenhet om våra viktiga frågor suicidprevention och efterlevandestöd! Jag är oerhört tacksam och stolt över vad vi skapar i Spes, nu och framåt – tillsammans är vi Spes!

Inger Händestam Spes förbundsordförande