Tack för ditt medlemskap

Tack för att du har valt att betala din medlemsavgift till via Autogiro. Vi har skickat bekräftelse och betalningsavisering till din e-post. Vill du ändra något i din autogirodragning är du välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected]. Vill du avsluta din autogirodragning kan du enkelt göra det via din bank.

”Förståelsen som jag inte hade fått hos psykologen fick jag istället hos Spes. Stödet var livsavgörande. Hjälp Spes att hjälpa fler. Bli månadsgivare du också.”
Carina, mamma som saknar sin son Martin

Spes stödverksamhet är livsviktig. Varje år drabbas mellan 10 000 och 15 000 människor av svår sorg efter att en nära anhörig tagit sitt liv. Efterlevande löper risk att utveckla psykisk och fysisk ohälsa på lång sikt och behöver stöd. Därför finns Spes. Kontinuerliga gåvor gör att vi mer långsiktigt kan planera vår verksamhet och våra stödaktiviteter. Som månadsgivare kan du hjälpa oss att finnas för fler. För gåvor om minst 200 kr per gåvotillfälle kan du få skattereduktion.

Varmt tack för att du är med oss och förändrar! Dina gåvor gör det möjligt för fler efterlevande att få stöd när det värsta händer och förebygger att fler drabbas imorgon.