Swisha din gåva

Varmt tack för din gåva!
Genom att bidra till Spes verksamhet hjälper du oss att rädda liv.

Vi finns över hela landet och ordnar samtalsgrupper och annat stöd till närstående som förlorat någon genom självmord. Genom att stödja oss bidrar du till att föräldrar, syskon, barn och andra efterlevande får den hjälp de behöver för att överleva när det värsta drabbat dem.

Spes bildades 1987 och sedan dess har vi lyft frågan självmord i media och informerat politiker och beslutsfattare om hur självmord kan förhindras. Vi vill öka kunskapen om suicid som ett samhälls- och folkhälsoproblem och vår vision är ett suicidfritt Sverige.

Swish 900 76 67 eller plusgiro: 90 07 66-7.

För din trygghet är vi godkända av Svensk Insamlingskontroll och har 90-konto.

Svensk Insamlingskontroll är en ideell förening som gör årliga kontroller av alla med 90-konton, säkrar att insamlingen håller hög kvalité och beviljar 90-konto till ideella organisationer som har offentlig insamling om dessa uppfyller högt ställda krav. Om du ger en gåva till en organisation med 90-konto kan du som givare känna dig trygg och veta att insamlade medel används till uppgivet ändamål och att det sker en granskning av hur stor del som används till insamlings- och administrationskostnader.