Swisha din gåva

Genom att bidra till SPES verksamhet hjälper du oss att rädda liv. För din trygghet är vi godkända av Svensk Insamlingskontroll och har 90-konto. Din gåva gör skillnad. Varmt tack för din gåva!

Swish 900 76 67 eller plusgiro: 90 07 66-7.

SPES är en rikstäckande organisation som ger stöd till den som förlorat någon i suicid – och som förebygger att fler drabbas imorgon. Vi finns över hela landet där vi ordnar samtalsgrupper och annat stöd till närstående som förlorat någon genom självmord. Genom att stödja SPES bidrar du till att föräldrar, syskon, barn och andra efterlevande får den hjälp de behöver för att överleva när det värsta drabbat dem.

Vi vill öka kunskapen om suicid som ett samhälls- och folkhälsoproblem och vår vision är ett suicidfritt Sverige. När du skänker en slant till SPES bidrar du också till att bryta tabut kring suicid och psykisk ohälsa. Genom att minska fördomar vågar fler söka hjälp.

För att använda koden, öppna Swish-appen på din mobiltelefon, tryck på symbolen som ser ut som en fyrkant och rikta kameran mot koden. SPES Swishnummer fylls då i automatiskt. Varmt tack för din gåva!